1# Verliefd op Jan

Gisteren was het Valentijnsdag en daarom wil ik even inzoomen op de andere liefde in mijn leven. Het is allemaal begonnen met Jan, nee ik heb het niet over Jan Kooiman, maar Jan des Bouvrie. De Jan van het RTL Woonmagazine, het programma welke vanaf 1995 op de tv is. Ik was waarschijnlijk zijn grootste fan en verheugde me op elke aflevering. Het was als een soort spelletje voor me. Bij het zien van de eerste beelden bedacht ik me hoe ik het zou inrichten. Dan kwam Jan de woning binnen, de bewoners met de handen in het haar, soepeltjes uit het handje.. schetste hij de beste indelingen. Fantastisch toch!

Ik denk dat het met Jan allemaal begonnen is. De intense opwinding bij het zien van de mogelijkheden in de woningen, het toepassen van de verschillende kleuren en materialen. Elke keer weer anders, aangepast op de wensen en levensstijl van de bewoners. Dus dat was dat, bij de vraag wat ik later wilde worden, binnenhuisarchitect.

vtwonenjandesbouvrie

En nog steeds geniet ik, en heel veel mensen in Nederland van de woonprogramma’s. VT wonen, alles over wonen, eigen huis en tuin, allemaal een succes. Ik snap wel waarom. Herkenning, iedereen heeft een huis, en we willen dit gezellig maken. Het moet passen als een jas, een thuis. Een eeuwige strijd tussen man en vrouw. De stylist brengt structuur, sfeer en eenheid. Gun jezelf de luxe om niet elk weekend woonwinkel na woonboulevard af te gaan en overweldigd te worden door alle keuzes. Met een goed advies bespaar je aan het eind enorm veel geld.

Blog 1 is een feit, ik deel met jullie mijn belevenissen, en vele interieurtips zullen voorbij komen, mijn doel is dat ook jullie huis die wauw factor krijgt, want het interieur moet een belevenis zijn waarin geleefd mag worden.

 

17 antwoorden
 1. albenza zonder medisch consult
  albenza zonder medisch consult zegt:

  My developer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a
  year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

  Beantwoorden
 2. Ashli
  Ashli zegt:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
  You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to
  your weblog when you could be giving us something informative to read?

  Beantwoorden
 3. Mohammad
  Mohammad zegt:

  My partner and I absolutely love your blog and find almost all of your
  post’s to be precisely what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for yourself?

  I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a
  number of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *