Bleef het zelf

Mijn naam is Lydia Broos, ik ben in 2010 afgestudeerd aan Perk Interieuropleidingen Eindhoven. Dit was een goede aanvulling na mijn studie aan het Hout en meubileringscollege Rotterdam. Met een perfecte basis voor kleur, interieur en een stukje bouwkundige kennis ben ik na het afronden van deze studies aan de slag gegaan bij Verkade Keukens in Kwintsheul. Na 8 jaar ervaring in de woonbranche te hebben opgedaan ben ik nu zelfstandig werkzaam.

Ik sta voor optimaal advies, originele indelingen en creatieve en onconventionele oplossingen. Als interieurstylist vertaal ik de laatste nieuwtjes en trends door naar mijn ontwerpen.

Interieur is mijn passie; woonprogramma’s en trends volgen, torenhoge stapels tijdschriften lezen en beurzen bezoeken. Ik geniet van elke dag, het is heerlijk om te werken aan deze creatieve projecten en iets te doen waar ik écht blij van wordt; styling en interieurontwerp.

Het belangrijkste van mijn werk is een ruimte te creëren waar bewoners zich helemaal zichzelf voelen en kunnen ontspannen. Als een ruimte in balans is dan kun je tot rust komen, inspiratie opdoen en weer opladen voor de volgende dag. Daarom is het belangrijk dat de sfeer van je interieur aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Het interieur moet een belevenis zijn, waarin geleefd mag worden. Mijn frisse blik helpt hierbij! Ik kom bij je thuis om samen te kijken naar jullie wensen en “problemen”. We gaan aan de slag met verschillende stijlen en kleuren om jullie woonwens helder te krijgen. Ik geef je advies, inspiratie en ideeën.