Ik start graag met een persoonlijke kennismaking. Dit kan telefonisch of ik kom langs om samen met jullie de woonwensen te bespreken.
Op deze manier leren we elkaar beter kennen en kan ik mijn creatieve skills inzetten om van jullie huis een écht thuis te maken! Ik sta voor optimaal advies, originele indelingen en creatieve interieuroplossingen. Met jullie wensen in mijn achterhoofd zorg ik dat jullie woning (be)leefbaar en een belevenis wordt.Naar aanleiding van ons gesprek maak ik voor jullie een offerte op maat. Hierin staat gespecificeerd voor welke ruimte jullie mijn advies wensen, een stappenplan en de kosten van dit geheel. Jullie krijgen hierdoor een goed beeld van het proces. Wanneer alles akkoord is, ga ik aan de slag!

Het hele interieurplan laat ik door middel van moodboards, een materialenplan, diverse plattegronden, tekeningen en interieurstalen echt tot leven komen. Ik overhandig jullie het interieurplan in een professionele A3-presentatie en samen nemen we het geheel nog even door. Nu kunnen jullie van start!

De uitvoering hiervan kunnen jullie zelf uitvoeren, natuurlijk help ik jullie graag waar nodig. Dit kan zijn bij advies over meubels en accessoires, maar ook bij grotere aankopen en werkzaamheden kan ik offertes aanvragen en het proces door mij laten begeleiden. Jullie zijn vrij om te beslissen wat er met het project gaat gebeuren.

Toch nog vragen?

Neem dan gerust contact met me op!

moodboard